söndag 30 september 2012

Tillbaka!

Nu har vi vaknat ordentligt igen. Här ligger jag i Lennarts säng i Tenala med Lennart breve som en "geleboll" (han kallade just sig själv det) :D Igår var vi i Helsingfors på bröllop. Lennarts äldsta kusin Ellen gifte sig med sin Ha. Ha är vietnames och bröllopet var således vietnamesiskt. Intressant tillställning. Bruden var klädd i guldfärgad klänning och brudgummen i frack. Fast bruden bytte faktiskt kläder under kvällen till sin underbara traditionella, vita brudklänning. All in all var det en riktigt trevlig tillställning med god mat, mycket människor, bra program och ett lyckligt brudpar. 

Vad gäller maten var det trditionella vietnamesiska rätter, de flesta riktigt smakliga. Vi fick dessutom äta med pinnar, vilket alltid är kul. Bröllopskakan var en enorm kreation i flere våningar, den hamnade de montera ner för att möjliggöra ätning av den senare på kvällen. Alla som uppträdde var jätteduktiga och det gick riktigt rysningar längs min ryggrad när två vänner tll brudparet uppträdde med "that's all i ask of you" från Fanthom of the opera. Sjukt vackert. 

På fredagen var jag för övrigt på jobb. Det var riktigt roligt som vanligt. Nu skall jag snart förbereda mej för en skogstur tillsammans med Lennarts familj och fammo och faffa i huset.

Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar