torsdag 29 november 2012

Snabb uppdatering

Halloj,

Har inte skrivit något på flere dagar nu, har helt enkel inte haft tid. Denna vecka har varit smockfull med Floraövningar, långa dagar, tunga kvällar, förkyld sambo, tidsplaneringar, julfestförberedelser, tentläsning och mänger av skitsvåra uppgifter.

Veckans matematik har fått oss alla att fundera om vi är riktigt gjorde för detta, vi har slitit håret, och fått nya gråa hår av denna vecka. Men det tog sig nog sakta men säkert sedan. Och vår föreläsare har garanterat aldrig haft ett så galet gulisgäng som vårt. 5 flickor som stojar och skrattar så att ingen annan får arbetsro under räkneövningar och demosessioner.  Dagens demosession slutade i en avklippt hårtuss p.g.a. en liten tuggummiincident. Vi kunde riktigt höra hur vår föreläsare stod bakom oss och skrockade av skratt!

Imorgon och på lördagen blir det adventskonserter, fullt upp. Och imorgon får vi julgran hiiiit, har redan trånat efter mina nya fina julgransbollar flere dagar. Och imorgon programmeringstent. Så ett fullproppat veckoslut alltså. Nu skall jag sova, Gnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar