fredag 3 oktober 2014

Tiden går

Tiden går, och vi med den.

Det har gått en vecka igen, tiden går så otroligt snabbt. Vi har haft en totalt normal vecka. Jag hade kemilaborationer på måndagen, föreläsning och körövning på tisdag, föreläsningar och styrelsemöte på onsdagen o.s.v. Och nu är det fredag igen.

Jag kan inte helt förstå hur fort tiden går, hur dagar och timmar springer iväg. Hur det samtidigt kan vara så att onsdagens kommunikationslektion kändes som ett 5 timmars tandläkarbesök medan jag knappt har hunnit märka att var torsdag igår.

Det där urgamla uttrycket att "tiden går fort när man har roligt", det stämmer faktiskt. När något är så där passligt kul så bara springer tiden iväg som om den var jagad av en flock vilda antiloper. Så att man riktigt måste klappa sig själv på kinderna och påminna sig själv om att ta in vad som händer runt omkring sig och njuta av det. Njuta av de ögonblick som bara flyktigt hälsar på.

Ett annat gammalt uttryck, "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" stämmer väl det också. Men det hindrar inte att jag håller på att krypa ur skinnet här. En dryg vecka till måste vi vänta. Tills nästa söndag. Då får vår lilla älskade guldklimp flytta hem till oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar