lördag 10 september 2016

Lördagsnöje

Vad gör flitiga studenter på lördagar då?

Jo vissa simmar i Campusdammen (i dag var det flottrace) men vissa andra går ut i skogen med hundar. Och Capo fick simma i stället för mej. Han hittade ett dike (trodde han) som han skulle hoppa ner i. Diket visade sig dock vara ett bottenlöst hål med lera. Hunden försvann och kom upp med ansiktet helt fullt med lera och två små hål där ögonen tittade fram. Han fick inget bottengrepp och slapp inte upp så jag var tvungen att lyfta upp honom i selen. Lite chockad kanske han var, men glad och nöjd och superlerig! Han rullade sig ivrigt i blåbärsriset men hamnade nog ändå i duschen när vi kom hem. Med oss i skogen hade vi Molly, en ny bekantskap. En bekant från Åbo bor också här och vi hade date idag!

Lyckliga och leriga hundar #multainennoutaja
Capo har varit föremål för många funderingar denna vecka. Han har liksom varit lite orolig. Inte under dagarna då han och L varit hemma, men på kvällarna då vi alla varit hemma. Han har inte alls kunnat slappna av och vara lugn efter maten utan hoppat kring och härjat, pipit, gnällt och härjat. Och sniffat sniffat sniffat och sniffat på promenader. Men i övrigt har väl det varit okey. Inomhus verkar han annars trivas, sover på våra nya mattor och i sängen som vanligt.

Nästa vecka skall vi på apportkurs med Golden Retrieverklubben Västerbotten. Vi hoppas på många nya bekantskaper. Apport har väl aldrig varit vår grej, men tänkte att jag skulle ge det en ordentlig chans innan jag helt avskriver det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar